Tarihi Kuzguncuk Mahallesi kentsel dönüşüm alanı OLMASIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

“Tarihi Kuzguncuk Mahallesinin kentsel dönüşüm alanı ilan edildiği bildirildi. 89 bin metrekarelik Boğaziçi etkilenme alanında kalan parsellerdeki kentsel dönüşüm projesi ve uygulama çalışmaları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek.

Söz konusu alanda bulunan güvensiz yapı stoku ve kentsel standartların yetersizliği nedeniyle Üsküdar ilçesinin olası deprem riskine karşı hazırlık hale getirilmesi sürecinde niteliksiz çevre yaşam alanlarının sağlıklı bir şekilde yeniden yaratılması amacıyla bu alanın “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” ilan edilmesi talep edildi.”

Eğer evler gerçekten güvenli ve depreme karşı dayanıklı değil ise tarihi dokuyu bozmadan evlerin güvenliği sağlansın; hatıramız ve tarihimiz korunsun diyorsan sen de imzala! Böyle giderse şehirde nefes alabileceğimiz, çirkin binalar ile dolu olmayan tek bir yer kalmayacak!

Bugün Buğçe imzanı bekliyor!

Buğçe Demirkol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir BELEDİYESİ (İBB): Tarihi Kuzguncuk Mahallesi kentsel dönüşüm alanı OLMASIN!». Buğçe ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.