HALİÇ'E YENİ KÖPRÜ İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul'da trafik her zaman çözülmesi gereken sorunların başında. Geçtiğimiz yıllarda Kağıthane-Bomonti tünelinin açılmasıyla birlikte, Bomonti, Şişli ve Dolmabahçe'ye ulaşımımız daha kolay hale geldi.

Ancak aradan geçen zaman içinde, bu yolun daha fazla tercih edilmesi, bu bölgede trafiği arttırdı. Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Alibeyköy yönlerinden tünele erişim için sabahları bu bölge çok yoğun oluyor. Mevcut yolların da yetersiz olduğu bir gerçek. Mesela Eyüp'ten tünele gitmek için, Alibeyköy'ü dolaşmak gerek.

Bunun yerine, Eyüp Silahtarağa Caddesi'nden, Beyoğlu İmrahor Caddesi üzerine yeni bir köprü yapılırsa, sabah ve akşam satlerinde Bilgi Üniv. üzerinde olduğu Kazım Karabekir Caddesi trafiği belki de yarı yarıya azalacaktır.

Birleşirsek sesimizi duyurabiliriz, bu nedenle kampanyamıza desteğinizi bekliyoruz.

Bugün İlker imzanı bekliyor!

İlker Celebi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: HALİÇ'E YENİ KÖPRÜ İSTİYORUZ». İlker ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.