Fındıkzade Çukurbostan Semt Parkı İçin Köpek Gezdirme/Oyun Alanı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve tarafına Mert Dal bu kampanyayı başlattı

Fındıkzade Çukurbostan Semt Parkına yapılmış olan köpek gezdirme alanının yetersiz ve küçük olması nedeniyle park içerisine kullanıma elverişli daha büyük bir alan yapılması gerekmektedir. Belediyenin konu hakkında çalışmalarının devam ettiğini ifade etmesine rağmen sürecin hızlandırılması gerekmektedir çünkü zabıta ekipleri park içerisinde tasmasız yada ağızlıksız köpek gezdirilmesine müsaade etmemektedir.

Köpek sahipleri olarak aşılı/evcil, tehlikeli ırklardan olmayan köpeklerimizi birlikte oynayabilmeleri ve sosyalleşmeleri amacıyla parklara götürmekteyiz. Araç ve nüfus yoğunluğunun böylesine yoğun olduğu bir ilçede sokakta köpek gezdirmenin birçok zorluğu mevcuttur. Köpekleri eve hapsetmek, sosyalleşmelerine engel olmak onları yalnızca hırçınlaşmaktadır.

Köpek sahipleri olarak onlara özgürce oynama, enerjilerini atma olanağı sağlamak bizim üzerimize düşen bir görev olmakla beraber, gerek bizlerin, gerekse parklara gelen diğer vatandaşların huzuru için belediyenin de bize bu konu da imkan sağlaması ve ve park içerisinde kullanıma elverişli bir köpek alanı yapılması gerekmektedir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.