DAYAKÇI BAŞKAN GÖREVDEN ALINSIN TAYFUN KARALİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce bağırıp çağırdı, ardından da dövdü. O zabıta ise ekmek parasını kaybetmemek için bu şiddet karşısında sadece hazır olda bekledi, hakarete de dayağa da sabretmeye çalıştı daha fazla dayanamayıp bayılan ve hastaneye kaldıran zabita için adalet istiyorsan imzala.Hiç bir kurum müdürünün veya yetkilisinin personeline vurmaya hakaret etmeye hakkı yoktur bu daire başkanı ve onun gibi soysuzlara dersini vermek için desteğini esirgeme ilgili kurumları bu Kendini bilmez devletten ve adaletten kendini üstün gören insanlıktan dersini almamış İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali 'nın görevden alınması için sende destekle sende imzala bu tip insanların işçileri sömürmesine darp etmesine hakaret etmesine izin verme!!!!!!!!

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Timur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «istanbul büyükşehir belediyesi : DAYAKÇI BAŞKAN GÖREVDEN ALINSIN TAYFUN KARALİ». Murat ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.