Bitmiyen Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2011 Yılında İhalesi Gerçekleştirilen ve 2013 yılında Doğuş Holdingin ihaleyi Kazanarak yapımına başlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro hattının ilk açılış tarihi olarak belirtilen 2015 yılından beri türlü sebeplerle açılmamış olması ve bu sebeplerin kamuoyuna açık ve net biçimde sunulmaması,biz İstanbulluları 3.5 yıldır büyük sıkıntılara sokmuştur.İBB belediye başkanının dahi 19 Mart 2017 tarihinde yaptı açıklama İstanbul Halkına açıkca yalan söylemiştir.Nisan sonunda başlayan test sürüş denemelerinin üstlenicisinin yapmış olduğu 1 yıllık minimum deneme süresi metronun 2 yılda tamamlanacağı sözünü veren İBB yetkililerinin İstanbul Halkına söylemiş olduğu yalanı açıkca göstermektedir.İstanbul Halkının Beklentisi Kamuoyuna en kısa sürede gecikme sebeplerinin açıkca belirtilmesi,gecikmeden sorumlu olan kişilerin cezai müeyyidelere tabi tutulması ve sorumlu tutulan kişi veya tüzel kişilerin;ceza,sorumlulukları ve nedenleri ile birlikte keza aynı şekilde kamuoyuna sunulması,AÇIK ve KESİN açılış süresinin İstanbul Halkına Açıklanmasını Taleb Ederiz.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Aslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Bitmiyen Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı». Mehmet ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.