Kampanya Kapatıldı

Büyükdere sahilinde korkuluk olmaması yüzünden insanlar ölmesin

Bu kampanya 778 destekçiye ulaştı

Sarıyer Büyükdere'de kazıklı yol diye tabir ettiğimiz yerde sahil kenarında eskiden var olan ama görünümü bozduğu için kaldırılan korkuluk zincirlerinin olmayışından dolayı insanlarımız denize düşerek ölüyorlar.

Sadece görünümü bozduğu için kaldırılan bu korkuluklar olmadığı için denize düşerek vatandaşların hayatını kaybetmesini artık istemiyoruz. Burada 19 vatandaşımız denize düşerek hayatını kaybetti. Burası tüm Sarıyer’in sorunu. Büyükşehir Belediyemiz’den acil önlem almalarını bekliyoruz.

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugüne kadar çok sayıda kişinin denize düşerek yaşamını yitirdiği Sarıyer sahiline demir korkuluk yapılması talebini reddetti. CHP’li meclis üyelerinin verdiği önergeye “Tokyo, Londra ve Berselona’da örnekleri yok. Bu yüzden Sarıyer sahiline demir korkuluk ve sınır elemanları konulmasına gerek yoktur” şeklinde cevap verdi.

Fakat Tokyo, Londra ve Berselona’da örnekleri yok dendi ama İstinye ve Tarabya sahiline korkuluk konmuştur.

Şimdi yeni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mevlüt Uysal'ın bu yanlıştan bir an önce döneceğini ve Sarıyer'li vatandaşların huzuru için kazıklı yolun sahil kısmına korkuluklu zincirler koyacağını düşünüyor ve bir an önce yapılmasını arz ediyoruz..

Bugün Ercan imzanı bekliyor!

Ercan Acar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Büyükdere sahilinde korkuluk olmaması yüzünden insanlar ölmesin». Ercan ve imza atan diğer 777 kişiye katıl.