Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.423 destekçiye ulaştı

"HAYVANLARI KORUMA KANUNU

Kanun No. 5199

MADDE 4. - Hayvanların korunmasına ve rahat yaşamalarına ilişkin temel ilkeler şunlardır:...

....h) Hayvanların türüne özgü şartlarda bakılması, beslenmesi, barındırılma ve taşınması esastır." maddesi gereğince sokakta yaşayan hayvanların artık çöplerden beslenmemesi adına yapılmış Mama Makinelerinin her mahallede yer almasının sağlanması ve sağlıklı beslenmelerinin sağlanması gerekmektedir. Bazı belediyelerin merkez bölgelerine koydukları 1-2 makina sayısının artırılması ve her mahalleye bir makina koyulması ı sağlanmalıdır. Bu makinalar sayesinde hem geri dönüşüm atıklarının merkez bir alanda toplanması sokak hayvanlarının yiyecek ve suya erişiminin kolaylaştırılması sağlanacaktır. Aynı zamanda bu makinalara insanların erişimininde kolaylaştırılması böylece marjinal kazancın artırılması sağlanmalıdır. Bu sayede mahalle köşelerinde beslenmesini sağlamaya çalıştığımız bu canların mahallede yaşayan diğer bireylerin de rahatsız olmadan ve bu canları "rahatsız etmeden" yaşam sürmelerini sağlayabiliriz.

Bugün Arzu imzanı bekliyor!

Arzu Güney bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Bütün ilçe belediyeleri her mahalleye MAMA MAKİNESİ koysun». Arzu ve imza atan diğer 1.422 kişiye katıl.