11ÜS adlı otobüsün seferleri arttırılması gerekiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İlk öncelikle hepinize merhaba ;

Bu sorun küçük ama hepimizi ilgilendiren bir problem. Yaklaşık 7 senedir 11ÜS adlı otobüs ile Üsküdar-Çekmeköy , Çekmeköy-Üsküdar seferini defalarca yaptım bu hat Şile otoyolu üzerinden gittiği ümraniye-dudullu üzerinden gitmediği için çok sayıda insan bu hattı kullanıyor. Sefer sayıları çok az, otobüsler çok az, bilmiyorum daha önce karşılaştınız mı ama Üsküdar Meydanda ve Altunizade durağında haftasonu dahil her gün bu otobüse binebilmek için metrelerce kuyruk oluşuyor... İnsanlar bu kalabalığa rağmen balık istifi gibi deyim yerindeyse üst üste gitmeye zorunda bırakılıyor. Şu an bu yazıyı yazarken bu otobüsün içindeyim ve saydığıma göre 175 e yakın kişi var. Allah korusun bi kaza olsa bu otobüsten kimse sağ kurtulamaz çünkü otobüste bırakın adım atmayı sağa veya sola dönecek yer olmuyor, insanlar zaten direklere tutunma ihtiyacı bile hissetmiyorlar  sıkışıklıktan ayakta kalabiliyorsunuz. Daha önce defalarca 153 Beyaz Masa'yı arayarak şikayetlerde bulundum fakat hiçbir etkili sonuç alamadım. Bu sorun küçük ama hepimiz yolculuk ücretimizi ödüyoruz ben sadece hakkımız olan hizmeti sıkıştığım tanımadığım insanlarla içiçe olduğum bir şekilde almak istemiyorum, zorunda kalıyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim umarım yetkililer en kısa sürede bu sorunumuza çözüm bulurlar.

Sevgilerimle.

Melis

Bugün Melis imzanı bekliyor!

Melis E bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 11ÜS adlı otobüsün seferleri arttırılması gerekiyor». Melis ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.