Şile Saklıgöl Olta Balıkçılarına Kapatılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Şile Saklıgöl Şile ilçesine bağlı halka açık bir mesire alanıdır. Bu mesire alanın önünde işletme vardır. İstanbullular özellikle haftasonu keyifli dakikalar geçirmek saklıgölü ziyaret ederler. Ayrıca Saklıgöl sportif olta balıkçılarının da uğrak yeridir. Sportif olta balıkçılığı yasal olarak serbesttir. Karamandere muhtarlığı, İstanbul büyükşehir belediyesi, Şileorman işletme sefliği arasında yapılan anlaşmaile saklıgöldeki işletme ihale usulu bir takım şahıslara kiraya verilmiştir. Yapılan ihale sadece işletmenin işletilmesini kapsamaktadır. Fakat işletmeciler saklıgöl ün çevresini tel örgülerle çevirip sportif olta balıkçılarının gölete girişini engellemektedir. Bu hukuksuz durumu düzeltmek için lütfen sende imzanı at ve destek ol..

Bugün Cihan imzanı bekliyor!

Cihan Çakır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Şile Saklıgöl Olta Balıkçılarına Kapatılmasın». Cihan ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.