Çocuğumu Siyasetine Karıştırma !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dört yıldır Beylikdüzü Belediyesince ilçe genelinde yürütülen okulları iyileştirme ve sağlamlaştırma çalışmaları; İ.B.B.'nce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen yazı ile maalesef durdurulmuştur. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı başlamasına rağmen ilçedeki 30'a yakın okulda çalışmalar durdurulmuştur. Çocuklarımız yani bu ülkenin yarınları ya çevredeki diğer okul bünyelerinde akşam saat 19:30'a kadar sığıntı gibi eğitim görmekte ya da inşaatın içerisinde okumaya çalışmaktadırlar.

İ.B.B'nin bu kararı biz velilerde "Acaba Akpartili İ.B.B.nin CHP'li belediyeye cezası mı? sorusunu akla getirmektedir. Eğitim öğretim yılı başlamasına rağmen temmuz, ağustosta bitirilmesi gereken okulların inşaatlarına tek bir çivi çakılmamış, içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılının bitiminde de bitecek gibi görünmemekte. Büyükşehir Ortaokulunun duvarları yıkılmış, kolonlarda ve taşıyıcılarda herhangi bir iyileştirme yapılmamıştır.

Yapılması gereken bu küçücük çocukların eğitimleri CHP'li bir belediye sınırları içinde yaşadıkları için bulandırılmaması ve cezalandırılmamasıdır. Bu yüzden bir an önce yapılacak çalışmalar başlamalı ve en kısa sürede taşeron firmalar tarafından bitirilmelidir.

#cocugumusiyasetinekaristirma

Bugün Kerem imzanı bekliyor!

Kerem Ayvazlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Çocukları siyasete alet etmeyin». Kerem ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.