Tuzla Hayvan Mezarlığı Kapatılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın yetkililer,

İstanbul, Tuzla Hayvan Barınağı arazisinde bulunan hayvan mezarlığının biz hayvanseverler için önemi büyük. Kaybettiğimiz canları gömebileceğimiz tek mezarlık burası, alternatifi sunulmadan, buranın kapatılması, hayvanlarını kaybeden insanlar için büyük bir sorun olacaktır. Hali hazırda çok iyi hizmet veren bu arazinin servis dışı bırakılmasındansa, amaç eğer yeşillendirme ise, cenaze sahiplerinin fidan ekmesi önerilebilir, böylelikle hem daha yeşil bir arazi olur, hem de ailemizden bir bireyi kaybettiğimizde nerede olduklarını biliriz. Onlar bizim evlatlarımız, canlarımızın, hayatlarımızın bir parçası. Onları kaybetmek zaten yeterince acıyken, cenazeleriyle ne yapayacağımızı bilememek bu acıyı katlayacaktır.

Lütfen sesimizi duyun, kaygılarımızı anlayın ve burayı el ele güzelleştirmek için ne gerekiyorsa birlikte yapalım.

Başak Bumin

Bugün Başak imzanı bekliyor!

Başak Bumin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı: Tuzla Hayvan Mezalığı Kapatılmasın!». Başak ve imza atan diğer 746 kişiye katıl.