Ataşehir Gümrük Kaldırılsın / Tır Vahşetine, Trafik Çilesine Son.!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Betonlaşmanın önü alınamaz şekilde yükseldiği günümüzde, çocukların, yetişkinlerin ve tüm canlıların oksijen soluyabileceği bir alanımız olmasını çok değerli ve önemli buluyorum.
Kocaman, içinde büyük ağaçların, göllerin, hayvanların bulunduğu, şehrin içinde çıplak ayaklarımızı yeşil çimlere basabileceğimiz bir parkı hepimiz hak ediyoruz.
Ataşehir'de bulunan Erenköy Gümrük Müdürlüğü yakında olduğu yerden kaldırılacaktır. Kaldırılma sebebi önceden şehir dışında bulunan gümrüğün, Ataşehir ilçesinin hızla genişleyip büyümesiyle birden şehir içinde kalmasıdır. Gümrük alanı oldukça geniş ve değerli bir alandır. Buraya da yeni bir ‘beton ormanı’ yapılacaktır.
Hepimizin, tüm insanların ve birlikte yaşadığımız diğer canlıların yeşil alanlara son derece ihtiyacımız var. Beton ormanları değil yeşil ağaç ormanları geleceğimizdir.
Tüm yetkililerin duyarlı ve bizim yanımızda olacağına eminim.

Ayrıca gümrük o bölgeden kaldırıldığında, dönel adaların girişine, çıkışına hatta içine, yol kenarına umarsıza park edip giden tırların yarattığı trafik de rahatlayacaktır.

Bugün Serap imzanı bekliyor!

Serap ARSLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Büyükşehir Belediye Başakanlığı: Ataşehir Gümrük Kaldırılsın / Tır Vahşetine, Trafik Çilesine Son.!!». Serap ve imza atan diğer 33 kişiye katıl.