İstanbul Arel Üniversitesi’nde Yaz Okulu İstemiyoruz...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhabalar, İstanbul arel üniversitesi öğrencisiyim. Üniversite bünyesinde yapılanması planlanan eğitim ve sınav sistemine dair köklü değişimlerin eğitim ve öğretim yılının başında öğrencilere haber verileceği, öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından açıklanmasına karşın, bugün itibariyle (12.05.2017) daha önce açılmayacağı söylenen ve akademik takvimde yer almayan Yaz Okulunun açılacağına dair duyuru yapılmıştır.

Yaz okulunun eğitim ve öğretimin yılının başında açılmayacağını dile getirilmesinden dolayı ben ve öğrenci arkadaşlarım bütçemize uygun bir şekilde yaz okullarını tespit edip ona göre ücretlerimizi denkleştirip ve istanbuldan ayrılma tarihlerini belirlemiştik. Bu durumda yaz okulunda ders verecek olan öğrenciler maddi açıdan mağduriyet yaşamakla birlikte universite bünyesinde kredi başına 530 TL ve üstü bir ücret olduğundan ve en az kredili dersin 3 olmasından ötürü bu durum büyük bir maddi yetersizliğin getirdiği zaman kaybına neden olacaktır.

İstanbul Arel Üniversitesinin herhangi bir şekilde haber vermeden yapacağı 2017 Yaz okulunun iptal edilmesini talep ediyorum. Bu mesaj sadece benim nezdimde değil, iptal edilmesini isteyen diğer öğrenciler adına da yazılmıştır. Bu konuda mağduriyetimizin giderilmesi yönünde çalışmaların yapılması en büyük temennimizdir. Saygılarımla

Bugün sabri imzanı bekliyor!

sabri fırat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Arel Üniversitesi’nde Yaz Okulu İstemiyoruz...». sabri ve imza atan diğer 404 kişiye katıl.