İstanbul Şile Kervansaray köyünde Taş Ocağı İstemiyoruz!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İstanbul Şile Kervansaray köyünde inşa edilmesi planlanan taş ocağını, köyümüz doğasında yaratacağı tahribat nedeniyle istemiyoruz. Söz konusu taş ocağı inşa edilip faaliyete geçtiğinde, bölgemizin doğal dengesi bozulacak, taş ocağından çıkan toz ve duman çevre/hava kirliliğine sebep olacaktır. Bu tip yapılar köye ve köylüye zarar vermektedir. Maalesef yeşil alanlar gün geçtikçe azaltılıyor, yaşam alanlarımız yavaş yavaş yok ediliyor. Köy sakinleri olarak sonucu her anlamda felaket olacak bu karardan geri adım atılmasını temenni ediyoruz..

Şile Kervansaray köyünün sakinleri ve sevenleri sen de bu kampanyayı imzalayarak köyümüzün ve doğal güzelliklerin yok edilmesini engelle. Kervansaray ve çevre köylerin kaderi senin elinde..

UNUTMA! SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ!!!

Bugün Emre Sertaç imzanı bekliyor!

Emre Sertaç Ergün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Şile Kervansaray köyünde Taş Ocağı İstemiyoruz!». Emre Sertaç ve imza atan diğer 1.405 kişiye katıl.