İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDE DERS PROGRAMINDA YAZAN DERSLER VERİLMEMEKTEDİR.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İstanbul Şehir Üniversitesi tarafına Senem Karakuş bu kampanyayı başlattı

Ben İstanbul Şehir Üniversitesi Psikoloji bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Ve 3. Sınıf kendimize bir şeyler katmak açısından en önemli sene olmasına rağmen Psikoloji alanında sadece 2 ders almaktayız. Ders Programında yazan Örgütsel Psikoloji dersi, üniversitemiz tarafından verilmemektedir. Yani ders programında olmasına rağmen, biz Şehir Üniversitesi Psikoloji öğrencileri olarak bu dersi alamamaktayız. Okul yönetimine bunu sorduğumuzda aldığımız cevap; "Bu dersi verecek herhangi bir hoca okulumuzda bulunmamaktadır. Bu yüzden bu dönem böyle bir ders almanız mümkün değildir." yönündeydi. Ve bu durum okulumuzda ilk defa gerçekleşen bir durum değil, geçen seneki mezunlarda aynı durumdan muzdarip olduklarını belirtmelerine rağmen herhangi bir sonuç alamamışlardı. Biz bu dönem bu dersi almak istiyoruz. Ve yönetimin ilgisini bekliyoruz. Umarım hakkımız olan dersi toplanan imzalar sayesinde alabiliriz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.