Istanbul siyasalda idare sınavları soruşturulsun !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerinin yıllardır süregelen İdare Hukuku ve İdari Yargı dersleri zulmüne bir son verilsin istiyoruz. Sınav kâğıtlarında asla emeklerimizin karşılığını alamıyor, bu derslerden kalıyoruz ve bu durum mezuniyetimizi etkiliyor. Her dönem bu dersleri alan öğrencilerin büyük bir çoğunluğu tüm çabalarına rağmen geçer not alamıyor. Bunun yanı sıra, kağıtlara verilen notlar orantısız, mantıksız ve çelişkilerle dolu. Biz artık bu adaletsiz not sistemini istemiyoruz, emeğimizin karşılığını alarak hakkıyla okulumuzu bitirmek istiyoruz. Birçok öğrenci bu dersleri, farklı üniversitelerin yaz okullarına para ödeyerek almak zorunda kalıyor. İstanbul Siyasal'ın yaklaşık 20 yıldır devam etmekte olan bu çilesine artık çözüm bulunmasını talep ediyoruz. İdare Hukuku'nun bizim için bir zulüm değil, eğitici-öğretici bir ders olmasını istiyoruz.

Bu sorunumuzun da ancak derslerin hocasının ve asistanının değiştirilmesiyle çözülebileceğine inanıyoruz.

Bizler  ve gelecek dönemler için bu soruna çözüm getirilsin istiyoruz.

Bugün İSTANBUL imzanı bekliyor!

İSTANBUL siyasal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: Istanbul siyasalda idare sınavları soruşturulsun !!!». İSTANBUL ve imza atan diğer 178 kişiye katıl.