İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEĞİŞTİRİLEMEZ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Üniversitemizin adının değişerek yeni üniversite kurulacak olmasının haberini üzüntü ile almış bulunmaktayız. Bugüne kadar biz öğrencilere dayatılan yaptırımların bu çalışma artık son noktasıdır. Bu lekeye maruz bırakılmak istemiyoruz. İstanbul Üniversitesinin öğrencileri olarak üniversitemizin isminin değişmesini istemiyoruz. İstanbul Üniversitesi 565 yıllık tarihi ile tüm dünyaya adını duyurmuş bir üniversite olmakla birlikte Fatih Sultan Mehmet ' in bizlere bir armağanıdır. İstanbul Üniversitesi gerek eğitimiyle gerek tarihiyle tüm öğrencilerin hayali olmakla birlikte bir ayrıcalıktır da. İstanbul Üniversitesinin isminin değişmesi üniversitenin orjinalliğini bozacağı gibi üniversitenin itibar kaybetmesine de neden olacaktır. Biz öğrenciler İstanbul Üniversitesini kazanmak için emek verdik ve buraya gelmiş bulunmaktayız. Buraya büyük idealler ve hayaller doğrultusunda gelmiş biz öğrencilerin hayallerinin bu kadar çabuk yıkılmasına göz yummak biz TÜRK torunlarına yakışmaz. Bu yaptırım bu gençliğe vurulan çok büyük bir darbedir. Geleceğimizin bu kadar basitleştirilerek bir anda yıkılıp yok edilmesini izleyemeyiz. İzlememeliyiz. Biz üniversitemizin siyasi olaylara alet olmasını istemiyor, Türkiye Cumhuriyeti gündeminde yeni bir polemik yaratmak istemiyor ve üniversitemizin isminin değişmesini istemiyoruz. Sizin de desteklerinizi bekliyoruz.

Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün EMİR KAAN imzanı bekliyor!

EMİR KAAN DEMİR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEĞİŞTİRİLEMEZ!!!». EMİR KAAN ve imza atan diğer 459 kişiye katıl.