Kampanya Kapatıldı

Enkaz altında kalmak istemiyoruz!

Bu kampanya 605 destekçiye ulaştı

Bilindiği üzere 26 Eylül perşembe günü gerçekleşen depremde öğrenim gördüğümüz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar yerleşkesinin mühendislik ve veterinerlik fakültesi ciddi ölçüde hasar almıştır. Bu manzarayla karşı karşıya bırakılan ve hayatlarıyla kumar oynanan öğrencilerden biri olarak bu fakültede değil, depreme dayanıklı bir binada derse girmek istiyorum. Çünkü deprem olur da bina üstümüze çökerse korkusunu bir kenara bırakmak istiyorum. Ve daha önce yaşanan acı olaylardan ders alınmadığını gördükçe daha da korkuyorum. Her an olabilir denen bir deprem için bu kadar oyalanmak ne kadar sorumlu bir davranış onu da bilmiyorum. Çatlakları doldurmanın ya da binayı boyamanın deprem için alınacak bir önlem olmadığını da hatırlatmak isterim. Umarım bu yazıyı insan hayatını ihtimallere emanet etmeyecek kadar vicdanlı insanlar okur ve bizleri destekler. SESİMİZİ ŞİMDİ DUYUN, ENKAZ ALTINDA KALDIĞIMIZDA DEĞİL! DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR!

Bugün Burcu imzanı bekliyor!

Burcu Kahraman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa rektörlüğü: Enkaz altında kalmak istemiyoruz!». Burcu ve imza atan diğer 604 kişiye katıl.