0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Koç Üniversitesi Batı Kampüs arkası yol olan Sokak (İstanbul / Sarıyer / Zekeriyaköy Mahallesi / Türkmen Sokak ve Tartar Sokakları) 18 yaş altı gençler ve onlar ile sınıflı olmayarak her yaştan insan tarafında yarış pisti olarak kullanılıyor. İçki için sarhoş orta okul ve liseliler başta olmak üzere saatte 110 km gibi rakamlara ulaşan hızlarda araba kullanan bu çocuklar ve büyükler üniversite öğrencileri ve motorculara çarpıyor, yaralıyor ve hatta öldürüyor.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ ÖLDÜREN BU SAÇMALIĞA HEP BİRLİKTE SON VERELİM! TÜRKMEN SOKAĞA VE TARTAR SOKAĞA HIZ BARIYERLERİ VE GÜVENLİK KAMERASI KONULSUN, EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ ARABA KULLANAN ÇOCUKLAR VE HER YAŞTAN HİÇ BİR KİMSE KATİL OLMASIN, ÜNİVERSİTELİLER ÖLMESİN, GELECEĞİMİZ YAŞASIN!

NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?

Koç Üniversitesi 4. sınıf bursu bir öğrenciyim. 18 yıldan uzun bir süredir eğitime adanmış biriyim. 23 Eylül 2018, yani doğum günümde, babasının arabasını kaçıran 17 yaşındaki bir çocuk tarafından ezilmekten son anda kurtuldum. Kızları etkilemek için yüksek hızda pahallı aracı kullanan bir ÇOCUK. Hem kendi hayatını hem de benim hayatımı bitirebilecek bir ÇOCUK. Ne yaptığının farkında olabilecek kapasitesi dahi olmayan bir ÇOCUK! Ve aynı çocuk şikayet ettiğimi öğrenip 2 saat sonra arkadaşlarıyla  benim arkamdan sopa ile gelebiliyor! Bu yobazlığa, vurdumduymazlığa, ilgisiz aileye bir dur diyelim. BU ÇOCUK KATİL OLMASIN!

Ne yapabilirsin?

• 153(IBB) ü arayip telefon açılınca önce 2 ye sonraki menüde 0 a basıp Sarıyer/Zekeriyaköy mahallesi/ türkmen sokak -tartar sokak üzerine hız bariyeri / kasis isteyebilirsin. Yapılma nedeninin de bu mevkide yarış yapılması ve 18 yaşının altında ÇOCUKLARIN ve her yaştan insanın hızlı araba kullandığını söyleyebilirsin.

• +90 212 703 69 00 (Zekariyaköy Polis Karakolu)'nu arayıp durumu anlatıp, polislerin mevki üzerinde devriye gezmesini rica edeblirsin.

ÜNİVERSİTELİLER ÖLMESİN, GELECEĞİMİZ YAŞASIN!

İlginiz ve zamanınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan Kadayıfçılar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstabul Büyük Şehir Belediyesi: Üniversite Öğrencilerine artık araba çarpmasın! Sarıyer yarış pisti gibi kullanılmasın!». Oğuzhan ve imza atan diğer 159 kişiye katıl.