0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Günümüzde giderek artan ve uzun vadede de karşılaştığımız istismarların ardı arkası kesilmek bilmiyor.Oluşturduğumuz bu kampanyayla birlikte hem ülkemizde yaşayış biçimini düzene sokmak hem de gelecek nesillere refah seviyesi yüksek yaşam alanları bırakmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz.Toplumumuzda çokça karşılaştırdığımız bu durum günden güne daha içler acısı bir hal almakta.Desteklerinizle birlikte çocuk istismarı başta olmak üzere hiç bir canlıya karşı yapılmaması gereken bu durum hakkında daha etkili bir yasal düzenlemeye gidilmesini talep ediyoruz.Sessiz kalanlar ve yalnız hissedenler için ses olmak,bir olmak ve birlik olmak istiyoruz.ÇOCUK SUSAR,SEN SUSMA !

Bugün Chngorg-34 imzanı bekliyor!

Chngorg-34 Orgchng bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ist34tsi@outlook.com: Cinsel istismara dair daha ağır yasal düzenleme istiyoruz,ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA !». Chngorg-34 ve imza atan diğer 199 kişiye katıl.