Lütfen zor durumda olan bu ailemize yardım edelim..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Herkese merhaba. Facebook da küçük bir sayfası olan biriyim. 1 saat önce sayfama bir mesaj geldi. Zor durumda olduklarını ve kendilerine yardım edilebilmesi için sayfamda bir paylaşım yapmamı rica etti aile büyüğü ablamız, ve bende belki faydam olur diye sayfamda paylaşım yaptım. Lâkin sayfamın üye sayısı çok az olduğu için paylaşımımın çok faydalı olacağını düşünmüyorum.. Şarkikaraağaç'ta yaşayan 4 nüfuslu bir ailemiz ve talihsizlikler nedeni ile maddi olarak zor durumdalar. Aşağıda ki bağlantılardan ailemiz hakkında bilgi sahibi olunabilir. Sonuca ulaşan kampanyalar dahil pek çok kampanyayı imzalayan biriyim, ama ilk kez bir kampanya başlatıyorum ailemizin durumuna üzüldüğüm için. Umarım bu kampanyam için gerekli alanları doğru olarak doldurmuşumdur. Hatam var ise de şayet affola.. Ailemize maddi destek de bulunabilecek olanlar için; Hesap no: 54245722 5001
İban no: TR47 0001 0019 2754 2457 2250 01 Ziraat bankası. Hesap sahibi Meryem Karaman. Lütfen desteğimizi esirgemeyelim. ALLAH kimseyi zorda ve darda bırakmasın. Âmin..

Bugün Şahin imzanı bekliyor!

Şahin Bekâr bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Isparta Valisi sayın Şehmus GÜNAYDIN. Lütfen zor durumda olan bu ailemize yardım edelim..». Şahin ve imza atan diğer 185 kişiye katıl.