Isparta'da VAHŞET!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Her ne olursa olsun bu canları zehirleyip ölüme sürüklenmemesi gerekiyor. İnsanlar da o zaman her bir cinayette, hırsızlıkta, cinsel istismarda hapse atılacağına, İDAM edilsin. Nerde adalet???

Isparta'da geçen hafta Cuma Günü Mehmet Tönge Mahallesi'nde köpek katliamı yapıldı. 30' A YAKIN KÖPEK ZEHİRLENEREK BOŞ ARAZİLERE VE ÇÖP KONTEYNIRLARA ATILDI !!!  Sabah her yerde ölü köpeklerde karşılaşan vatandaşlar şok geçirdi. Görgü tanıklarının ise Bomba 32 muhabirine yaptığı açıklamada; Beyaz bir RESMİ araçtan zehir atıldığını gördüklerini söylediler.

Hatta bir vatandaşın ise o araçtaki kişilerle tartıştığı iddia edildi. Köpek katliamının ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın sosyal medya hesabından bu hainlerin bulunması için çağrıda bulundu.

Yeter artık yeter, daha ne kadar katilleşecek bu pis elleriniz, ruhunuz.. Hiç kimsenin ne ses çıkardığı var, ne de bir el atışı. Elinizi vicdanınıza koyun, ve bu vahşetin son bulmasını önleyelim..

Bugün Seda imzanı bekliyor!

Seda Tümkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Isparta'da VAHŞET!!!». Seda ve imza atan diğer 759 kişiye katıl.