İSPARK ev ve iş yeri sahiplerinden para almasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri TİC. AŞ. cadde üzerinde ev ve iş yeri olan insanlardan para almamalı.

Ben Rumeli Caddesi üzerinde oturuyorum ve ikamet ettiğim konuma yakın hemen hemen her yer İSPARK elinde. Her sabah işe giderken ve her akşam eve döndüğümde İSPARK çalışanı tarafından karşılanıyorum. Her gün plakama 20 TL işleniyor ve çözülene kadar da işlemeye devam edecek. Konuyu BİMER ve Beyaz Masa'ya ilettim ancak çözüm üretmek için var olduklarını düşündüğüm bu iki kurumda olumsuz dönüş yaptı. İSPARK'a itiraz dilekçesi gönderdim ancak ne zaman sonuçlanır bilinmez.

İspark ev ve iş yeri sahibi olan kişilere indirimli tarife uyguluyormuş ancak bunun için de isparktan bir dilekçe alıp doldurmak gerekiyormuş ve dilekçe de ispark tarafından gönderilmiyor. Personelin söylediğine göre Rumeli caddesi üzerindeki bir çok dükkan sahibi halen dilekçe bekliyormuş.

Kendileri çalıp kendileri oynuyor herhangi bir sözleşme anlaşma da yok. Para vermeyi taahhüt etmediğimiz için İspark çalışanlarına ödeme yapmayacağım.

Ev ve iş yeri sahibi olan kişiler olarak İSPARK'a para kaptırmayalım, nereye gittiğini bilmediğimiz yere dünyalarca para ödüyoruz. Herhangi bir hizmet sunmayan, tek görevi ve derdi "haraç kesmek" olan İSPARK'a para ödemeyi reddediyorum ve bu kararımda sizlerin de bana destek olmasını rica ediyorum.

Bugün Sinem sena imzanı bekliyor!

Sinem sena Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İspark, : İSPARK ev ve iş yeri sahiplerinden para almasın». Sinem sena ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.