Sağlık Meslek Liselerinde , Lys derslerinin gösterilmesini istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle herkese merhaba , bende artık bazi haksızlıklara kulak kapatmak istemiyorum. Sesimizi duyurmak istiyorum. Ben sağlık meslek lisesinde  lise son sınıf okuyan bir öğrenciyim. Her lise son sınıf öğrencisi gibi benimde hedeflerim ,  hayallerim var. Ama ne yazık ki bu hedefime giden  yolda bazı engeller karşıma çıkabiliyor. Bu engellerden biraz bahsetmek istiyorum. Biz sağlık meslek lisesi öğrencileri artık biliyorsunuz ki lisede yardımcı olarak mezun olabiliyoruz , ve üniversite okumak zorundayız. Evet biz üniversite okumak istiyoruz ama işte kazanmak biraz zorlaşıyor bizim için.Çünkü diğer  normal liseler gibi lys dersi yani 11. 12 sınıf fkb ve matematik dersi görmüyoruz. Ama bizden  üniversite sınavında lys konuları isteniyor. Görmediğimiz konulara kendi emeğimizle çalışıyoruz . Diğer normal liselerden daha zorlu bir sınav süreci yaşıyoruz. O yüzden bu kampanyaya destek vermenizi istiyorum. Artık sağlık  meslek liselerinde lys dersleri gösterilsin , hayaller uzakta kalmasın . Hayaller ve hedefler icin sende İMZALA.

Bugün Fatma Nur imzanı bekliyor!

Fatma Nur Çakır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İsmet Yılmaz : Sağlık Meslek Liselerinde , Lys derslerinin gösterilmesini istiyorum.». Fatma Nur ve imza atan diğer 61 kişiye katıl.