İSMEKTE PART-TİME'A KADRO HEDEF 10.000 İMZA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Sn Cumhurbaşkanımız
Sn Başbakanımız
Sn Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız

Bizler taşeron firma üzerinden İstanbul Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde çalışan İSMEK çalışanlarıyız
Bu akşam saatleri itibari ile Büyükşehir Belediyesinin kadroya kabul edilen ve Red edilen çalışan listeleri açıklanmıştır
Bu bilgi doğrultusunda Parttime çalışan hocalar olarak kadroya alınmadığımızı Red listesinde olduğumuzu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız
Bizler işini severek yapan özveri ile çalışan hocalar olarak her türlü güvenlik soruşturmasından geçmiş fakat çalışma saatlerimizin yetersiz bulunması sebebi ile kadroya alınmadığımız açıklaması ile karşılaşmış bulunmaktayız. Lakin çalışma saatlerimizin azaltılmasından bizler sorumlu değiliz. Çalışma saatlerimizin artırılması durumunda herbirimiz görevimizi aynı disiplin ve özveri ile devam ettiririz.
Bizlere bu fırsatların verilmesini ve devrim niteliğinde olan taşeron yasasından bizlerinde faydalanması için gerekli olan düzenlemelerin tekrar gözden geçirilmesini arz ederiz ..

Bugün FERHAT imzanı bekliyor!

FERHAT GÜL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSMEKTE PART-TİME'A KADRO HEDEF 10.000 İMZA». FERHAT ve imza atan diğer 3.267 kişiye katıl.