DESAK TARIK KEISTIMEWAAN PESALAH NEGARA, NAJIB RAZAK!

62,428 have signed. Let’s get to 75,000!
At 75,000 signatures, this petition becomes one of the top signed on Change.org!
Mohd Ashraf Mustaqim Badrul Munir started this petition to DYMM Yang di-Pertuan Agong and

Najib Razak telah disabitkan kesalahan sebanyak 7 pertuduhan kes SRC International dan menyeleweng Wang Rakyat (Dana Pencen KWAP) sejumlah RM42 Juta dengan dijatukan hukuman 12 tahun penjara dan denda RM210 Juta.

NAJIB DIDAPATI 'KEKAL BERSALAH' !

Kami rakyat Malaysia mendesak, segala keistimewaan yang dinikmati pesalah Najib Razak seperti sekarang, WAJIB DITARIK BALIK seperti gaji, elaun, pencen, pengiring, pengawal peribadi, pembantu dan sebagainya yang dibayar dengan wang Rakyat. Beliau didapati bersalah juga dengan merompak wang rakyat!

Segala pangkat serta pingat juga WAJIB ditarik balik kerana sepertimana kata hakim, perbuatan Najib; MEMALUKAN NEGARA! Kami memohon Kerajaan Malaysia diketuai Perdana Menteri serta pihak DYMM Yang Di-Pertuan Agong, Majlis Raja-Raja serta pihak Istana seluruh Negara sebegitu pihak Pejabat Peguam Negara bertindak tegas di dalam perkara ini demi memartabatkan kembali maruah negara atas teras Perlembagaan dan Rukun Negara Malaysia.

62,428 have signed. Let’s get to 75,000!