İSLAM VE TESETTÜR AHLAKINI TAHRİF EDEN GELİN EVİ PROGRAMI KALDIRILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Show Tv ekranlarında Joker Yapım’ın üstlendiği , 7 Aralık 2015 tarihinden günümüze kadar devam ederek 480 küsür bölüme ulaşmış olan "Gelin Evi" programı ile , gelinler evlerinin en mahrem köşelerine kadar kamerayı dahil ederek ailenin en değerli köşe taşlarını yoketmektedirler . Lüks ve gösteriş yarışından ibaret olan bu programda geçen muhabbetler riyâ , kibir ve neticesinde ölçüsüz tartışmalarla izleyicilerine gayri ahlâki bir mesaj taşımaktadır .Evliliğin amacını saptıran bu programda kadınlar da küçük düşürülerek hiçbir şeyi dert edinmeyen , basit ,“anne” profilinden uzak ,seviyesiz tartışmalarıyla cahil ve karaktersiz bir kalıba sokulmuştur .Bu programın asıl sıkıntısı ise katılımcıların ekseriyetinin "başörtülü" kadınlardan oluşması . Bu kadınlara bakıldığında içi boşaltılmış bir tesettürle karşılaşılıyor .Vücut hatlarını belli eden şeffaf , setr-i avret ölçüsüne ulaşamamış kıyafetler , cezbeden makyajlar ve müslüman bir hanımın zerâfetinden uzak haller , ölçüsüz ve cehalet dolu konuşmalar . İslamafobi’nin , din sömürücülerinin fitne çıkardığı şu zamanda , islam ve tesettür ahlakını alçaltarak zarar vermeye çalışan bu programın bir an önce yayından kaldırılması lazımdır.
Programa ait bazı bölümlerin linkleri aşağıdadır.

Bugün Rukiye imzanı bekliyor!

Rukiye ALKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSLAM VE TESETTÜR AHLAKINI TAHRİF EDEN GELİN EVİ PROGRAMI KALDIRILSIN!». Rukiye ve imza atan diğer 69 kişiye katıl.