0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Myanmar'da yapılmaya devam edilen katliamın durdurulması ve sorumlularının hesap vermesi için İslam İş Birliği Teşkilatı müdahalesi istiyoruz. Çünkü eğer bugün Myanmar'da uygulanan katliam durdurulmazsa yarın artarak devam edecek, yeryüzünde tek Müslüman'ın barınmasına bile tahammülü olmayacak olan bu zihniyete haddini bildirmek için ve adaletin yerini bulması için bu kampanyayı oluşturduk.

Myanmar hükümetini destekleyenlerin asıl amacı Türkiye, Katar yada İran gibi devletlerin Myanmar hükümetine müdahale etmesi. Bu sayede kendilerinin meşru hükümet kabul ettikleri, bir organizasyonu korumak adı altında müslüman ülkelere yaptırım uygulayabilecekler ama 1,5 milyar Müslümanı temsil eden İslam İş Birliği Teşkilatı bünyesindeki herhangi bir müdahaleye hiçbiri dayanamaz.

Biz Müslümanların imzalarıyla İslam dünyasını harekete geçirmemiz gerekiyor!
İslam dünyası bir ağızdan konuşursa tüm dünya susup dediğimizi yapmak zorunda kalır.
                                                      Allah Yardımcımız Olsun!

Kampanya Detayları İçin
instagram: baskaninavukati

Bugün İslam İş Birliği Teşkilatı imzanı bekliyor!

İslam İş Birliği Teşkilatı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İslam İş Birliği Teşkilatı: Myanmar Katlimanın Durdurulması İçin İslam İş Birliği Teşkilatını Harekete Geçirmek». İslam İş Birliği Teşkilatı ve imza atan diğer 88 kişiye katıl.