İSKİLİP-TOSYA YOLU ACİLEN BİTİRİLSİN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Değerli Cumhurbaşkanımız;

Anadolu'nun en eski yerleşim yerlerinden İskilip, sürekli göç vermekte ve son yıllarda göç oranı ile Türkiye rekoru kırmaktadır. Bu kültür ve ziraat şehri, en önemli sermayesi ülke için yetiştirdiği kıymetli insanları olan ve devletinden bir türlü layık olduğu ilgiyi göremeyen, gösterilmeyen bir mazlum şehirdir. Bağlı bulunduğu Çorumlu siyasetçilerden ve bürokratlardan görmediği zulüm kalmamıştır. Kültür salonu ve spor salonu bile olmayan, eğitimde Türkiye 14'üncülüğünden Çorum'un sonunculuğuna kadar düşen bir garip ve mazlum ilçedir İskilip. 15 yıl önce yapımına başlanan İskilip-Tosya yolu ise ülkede AK Parti döneminde bitirilemeyen tek şehirler arası yoldur. Bizler can çekişen İskilip'e el atılmasını istiyoruz ve bu isteğimizi de doğrudan Cumhurbaşkanımıza duyurmak istiyoruz. Sesimizi duyun Sayın Cumhurbaşkanım. İlim ve hilm beldesi İskilip'i Çorumlu ve İskilipli siyasetçilerin eline teslim etmeyiniz. Size olan sevgimize karşılık bekliyoruz. Saygılarımızla ve muhabbetlerimizle.

Bugün İSKİLİP imzanı bekliyor!

İSKİLİP bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSKİLİP-TOSYA YOLU ACİLEN BİTİRİLSİN!». İSKİLİP ve imza atan diğer 126 kişiye katıl.