Tuzla Organize Atık Su Arıtma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Değerli Tuzla sakinleri öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Son zamanlarda hafta sonları artan kötü koku nedeniyle İSKİ ye yaptığım başvuru neticesinde bana verilen bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Tuzla organize bölgesinde yer alan fabrikaların atık sularını hafta sonları kanala vermeleri neticesinde bu kokunun oluştuğunu tüm kanal hattının tuzla sahildeki arıtma tesisi ne gidene kadar kapalı hatta gittiğini ancak metan gazı sıkışmasını engellemek için kanal kapaklarında ki deliklerden bu kokunun yayıldığını anlattılar. Çözüm için daha yoğun bir kamuoyu oluşması ve fabrikalara bu konuda ceza yazılarak atık suları kanala vermeden önce dinlendirecek havuzlar inşaa etmelerini sağlamak gerektiğini ifade ettiler. Yerel seçimlerden önce her mecrada bu konuyu gündeme alarak çözümü için yerel yönetimleri harekete geçirmeye çalışmalıyız.

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Köksal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «iski: Tuzla Organize Atık Su Arıtma». Mert ve imza atan diğer 111 kişiye katıl.