Arapça tabelalar kalksın ve Suriyeliler evine dönsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul ve İzmir gibi Türkiye'nin bir çok şehrin de suriyeli nüfusu ve hırsızlık olayları gün geçtikçe artıyor. Her yerde arapça tabelalar ve taksime girdiğinizde arapça konuşarak müşteri çekmeye çalışan suriyelileri görmek artık resmen normal gelmeye başladı. Suriyeliler bayramlarda ülkelerine tatil için dönüş yapıyorlar. Buradan ülkelerinin güvenli olduğu gayet anlaşılabilir durumda. Bugün izmir'de karşıyaka vapuruna bindiğimde 3 suriyelinin bir bayanı taciz edişine tanık oldum. Durumu derhal güvenlik yetkililerine bildirdim. Ama o gün düşündüm ki bu çabalarım ne kadar uğraşsam da yetersiz kalıcak ve bu olaylar böyle durmayacak sürekli devamı gelecek. Her gün taciz, hırsızlık haberleri görmeye devam edeceğiz. İstanbul, izmir gibi bir çok yerde arapça tabelalarla dükkanlar açmaya devam edecekler. Televizyonlarda bile arapça reklamlar yayınlanmaya başlandı. Sizce okullarda neden arapça öğretiliyor sanıyorsunuz? Çocuklarımızı, evlatlarımızı suriyelilerin dilini konuşmaları ve uyum sağlamaları için değiştirmeye çalışıyorlar. Neden biz arapların dilini öğrenmek zorundayız? Bizler arap değiliz. 84 Milyonluk Türkiye Cumhuriyeti ve Türk halkıyız!

Lütfen kampanyayı imzalayarak bize destek olun ve ülkemize sahip çıkın. Suriyeliler ülkesine dönsün ve Arapça tabelalar kaldırılsın. Biz arap yada arabistan değiliz! Özgür ve 84 milyonluk bir Türkiye Cumhuriyetiyiz!