Iscilerin Hakki Yenmesin SSK Primleri Maasi Uzerinden Yatsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar arkadaslar bircogumuz ozel sektorde 8 saatin uzerinde calismamizin olmasinin yani sira maaslarimizda asgari ucretten gorunmektedir.Bircok ilan sitesinde de rahatlikla gorulebilecegi gibi 10-12 saat calisma oldugu belirtilmektedir peki ya bu kadar calismanin karsiliginda mesai ucreti olarak primlerimiz yuksekten mi yatiyor?Tabiki hayir.Peki ya aldigimiz maas uzerinden mi primlerimiz yatiyor?Hayir.

Bugün samet imzanı bekliyor!

samet tulek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Iscilerin Hakki Yenmesin SSK Primleri Maasi Uzerinden Yatsin». samet ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.