Okul için krediye ihtiyacım var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Liseden mezun olduktan sonra ilk sene istediğim yerin olmamasından dolayı üniversite tercihime bir sene ara verdim. Bu sene ise Polonyadaki üniversitelerin lisans programlarına başvuru yaptım ve direkt kabulüm sağlandı. Bu benim için çok güzel bir başarı oldu fakat okula gidebilmem için ödemem gereken bir tutar vardı. Ailemin üstünden yakın zamanda zor bir hastalık geçtiği için tedavi masraflarından dolayı ailem hiçbir kredi talebinde bulunamıyor. Sadece abimden destek alabilcek konumdaydım, onunla bu konuyu konuştuğumda ise bana destek olacağını söyledi, öz abime güvenebilirdim tabii ki. İletmem gereken bütün evrakları toparladım bir şekilde, geriye sadece toplamam gereken yüksek miktarda bir para vardı. Bankadan kendi üstüme kredi çekebilmem için benden öncelikle kefil istendi ve abimden başka kimse yoktu bunun için çevremde. Abimle bu konuyu tekrardan konuştuktan sonra ise abim bana kefil olmaktan vazgeçtiğini ciddi ve kararlı bir şekilde söyledi. Dünyam başıma yıkıldı o an. Evet, beni öz abim yarı yolda bırakmıştı.  Bankaya tekrar gittiğimde ise sırf öğrenci olduğum için, geri ödeme yapamazsın vs tarzında bahanelerle kapı suratıma kapatıldı. Aynen görüldüğü gibi, çok daha iyi bir geleceğe sahip olabilmek için, çok daha iyi bir okulda okuyabilmek ve kendimi daha çok geliştirebilmek için paraya ihtiyacım vardı. Ne kadar acımasız geliyor, okuyabilmek için bile paranın ihtiyaç gereği olması... Abim bunu yaptıktan sonra çevremde kefil olabilecek başka hiç kimse yoktu. Lütfen gerçekten okumak isteyen öğrencilere bankalardan bir şekilde destek gelsin.  İhtiyacım olan şey desteğinizle bankadan kredi çekebilmem gerekiyor. Bana yardım elinizi uzatmanızı istiyorum

Bugün Batuhan Kahraman imzanı bekliyor!

Batuhan Kahraman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «isbankasi​@hs02.kep.tr: Krediye ihtiyacım var». Batuhan Kahraman ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.