Universiteli sağlık öğrencileri uygulama dersi gereği çıktıkları hastanelerden ödeme alsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İsa Karakaş tarafına Meryem Demir bu kampanyayı başlattı

Üniversite de sağlık dalında okuyan öğrencilere hastanede çalıştığı süreç boyunca hiçbir ödeme yapılmamaktadır.Uygulama dersleri gereğince okul döneminde çıktığımız stajlarda bir ebe-hemşire yada hastanenin herhangi bir personelinden farkımız olmuyor.Tüm girişimlere invaziv işlemlere katılıyoruz.Günlük 8 saat çalışıp birde gidiş dönüş yol parası ödeyip hicbir gelir elde etmiyoruz.Lise ogrencilerine tüm hastanede staja çıktıkları dönem boyunca invazif islemler yasaklanmış durumda..Hicbir işleme katılmıyorlar.Sadece hastaneye gelip gidiyorlar.Ve belirli bir ucret alıyorlar.Onlara bu imkani sağlayan kanunların bizleri de gormezlikten gelmemesini istiyoruz.Bu durumda biz hakkımızı savunmak durumundayız.Hastanenin personeli gibi çalıştırılıyoruz ve bir gelir elde etmek istiyoruz.Universite öğrencilerine bir ödeme yapılmaması için hicbir gerekçe yoktur.Bu konuyla gerekli kişilerin ilgilenmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.