درخواست از سران سه قوه برای تعیین بودجه اضطراری و مقابله با کووید_19

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Mitra started this petition to Iran Leadership

به نام خدا
سران محترم قوای مجریه، مقننه و قضائیه جمهوری اسلامی ایران
در ماه گذشته، کشور با بیماری کووید-۱۹ یا همان کورونای جدید دست به گریبان است و شاهد تعداد بسیاری از هموطنان عزیز و به خصوص کادر درمانی کشور بوده ایم.
سرعت انتشار بیماری و میزان مرگ و میر ناشی از آن بسیار بالا و بی نهایت خطرناک است, به گونه ای که هیچ فردی از هیچ قشری از خطر ابتلا و مرگ مستثنی نبوده. بعد از شیوع بیماری در قم و مسکوت ماندن آن، حال کمابیش اکثر شهرها با شیوع بیماری دست به گریبان هستند و استان گیلان و تهران جزو پر خطر ترین استان ها و شدیداً نیازمند توجه ویژه می باشند.
با توجه به شرایط موجود ‌و‌ هشدارهای متخصصان مربوطه و تمام نهادهای بین‌المللی، ما به عنوان شهروندان ایرانی، از شما درخواست داریم که به توجه به اضطرار موضوع، تمام پروژه‌های دیگر کشور در داخل و خارج از کشور را معلق نموده و بودجه آنها را برای تامین امکانات درمانی و محافظتی در سطح کشور به کار ببندید.
لازم است که با دید واقع بینانه به معضل موجود، برای رساندن کمک مالی و تامین مواد غذایی به مردمی که در مناطق آلوده خود را در خانه قرنطینه کرده اند اقدام نمود.
همچنین حفظ جان کادر درمانی وظیفه همه ماست، چون این سرمایه های ملی، برای حفظ سلامت و درمان ملت ایران تربیت شده اند و از دست دادن هر یک از این عزیزان، فرای مرگ یک انسان، از دست دادن یک سرمایه ملی است.
ما اعتقاد داریم که کشور در حال حاضر در بحرانی ترین شرایط ممکن قرار دارد و از سران کشور انتظار می رود که با درایت کافی، اختصاص دادن بودجه کافی و قرار دادن اختیارات مدیریتی کافی به پزشکان و متخصصان، برای برنامه ریزی صحیح برای پیشگیری و درمان در جهت کنترل این بحران نهایت تلاش خود را داشته باشند.

ما اطمینان داریم که سران سه قوه هم دلسوز ایران و ایرانی هستند و به خواست بارز مردم گوش فرا خواهند داد و با اختصاص بودجه خاص و با همیاری و همکاری همه بخشهای مختلف دولتی و مردمی بتوانیم این همه گیری را کنترل کنیم.

0 have signed. Let’s get to 100!