Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Bağımsızlık Referandumu'na Hayır!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Barzani komutasındaki Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Bağımsızlık Referandumu'nun kınıyoruz, istemiyoruz ve derhal bu zihniyetten çıkmalarını istiyoruz. Türk Milleti ve Türk Devletleri için bu "sözde" referandumunun gerçekleştirilmemesi bir onur meselesidir, bir milli meseledir. Savaşlar zamanında yapılan antlaşmalara göre referandum illa ki yapılırsa, Türk Ordularının Kuzey Irak'a girme ve Irak'ın "en az yarısını" zapt etme hakkı bulunmaktadır. KIKBY illa ki referandumu yaparsa, Türk Orduları derhal harekete geçmeli ve Kuzey Irak'a girmelidir. Irak zaten ezelden beri Türk toprağıdır. Sonradan gelip yerleşenlere müsaade verilmemelidir. ABD de bölgeden derhal çıkartılmalıdır. ABD'nin terör örgütlerine ve KIKBY'ne verdiği desteği kesmelidir.

Bugün Bülent imzanı bekliyor!

Bülent Turgut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Irak Devleti: Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Bağımsızlık Referandumu'na Hayır!». Bülent ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.