Interrail Türkiye Özür Dilesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Geçtiğimiz haftsonu yani 7-8 Ekim'de Mengen Şirinyazı Gölet'inde iki gün süren bir kamp ve -sözde- doğa severler etkinliği düzenlenlendi.

Burası bizim bisiklet sürdüğümüz, arkadaş toplantılarımızda, piknik etkinliklerimizde çok sık gittiğimiz ve çok sevdiğimiz memleketimin cennet köşelerinden.Sözümona Cuma günü Mengen'e akın eden lafta doğacı kampçı arkadaşlar, siz ziyandan zarardan başka bir şey değilsiniz. Bakın bunun adı insanlık değil, vicdansızlıktır. Memleketini, doğayı, yeşili seven insan bir çekirdek kabuğu atmaya kıyamazken, lafa gelince boyunuzdan büyük kamp çadırlarını taşımaya erinmiyorken birer poşet çöplerinizi elinize alıp şehir merkezi çöplerine atmaya eriniyorsunuz. Bizim yeşil yaşam alanımızı ve diğer orman canlılarının yaşam alanlarını katledip şehirlerinize mutlu mesut fotoğraflarla geri dönüyorsunuz.
Doğacı,kampçı diye geçinip aslında tek amacı sosyal bir takım ortamlara girip,instagrama iki fotoğraf yükleyip etiket reklam yapınca da bir sosyal statü elde ettiğini sanan, vizyonsuz -sözümona- doğa katliamcılarısınız.
Eğitimci kimliğimle şuan tek istediğim şey, memleketteki bütün çocukları toplayıp oraya götürmek ve şunu söylemek:
Bakın çocuklar bunu doğaya yapanlar da insan. Siz böyle insanlar olmayın. Gelin şimdi el birliğiyle onların ayıbını biz temizleyelim de ileride siz de onlar gibi yetişkin insanlar olduğunuzda bugünü hiç unutmayın.

Bugün Mengen Doğa İnisiyatifi imzanı bekliyor!

Mengen Doğa İnisiyatifi Mengen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Interrail Türkiye Özür Dilesin». Mengen Doğa İnisiyatifi ve imza atan diğer 130 kişiye katıl.