İnternette Kotaya, Kısıtlamaya, Düşük Hıza, Fahiş Fiyatlara Hayır!

Reasons for signing

Abdullah Öztürk
3 weeks ago
Fahiş fiyat a hayir

Erkan Karakuş
Dec 24, 2020
Çok ülke gördüm ve görmediğim ülkelerde de bir çok arkadaşım var. Açıp bakın Orange internet servis sağlayıcısına, adamlar 20-40 euro’ya 1.000mbps DL 600mbps UPL sağlıyor ve yanında netflix filan veriyorlar! Biz de zamanında diğer operatörler ttelekoma kapı açmadıkları için şimdi de altyapı sahibi olarak ttelekom da diğer operatörlere şimdi de sıra bende çekiyor. İnsanlar zaten 20-30 megabit internete razı ve işlerini görüyorlar ama bu benim ve benim gibi insanların hiçbir işine yaramıyor! Sabit internet istiyorum ve ttelekomun “zaten bunu satıyorum ve iyileştirme yapsam daha fazla para alamayacağım o yüzden böyle devam” düşüncesiyle izlediği politikasının kesinlikle bitirilip değiştirilmesi gerek. Ha madem bu yapılmayacaksa da o zaman bireysel şahıs başvurularını kabul etsinler, belediyeler kazı izni versin biz kendimiz altyapımızı bağlatabilelim! Ben kedi videosu izlerken 1080p de kasmasın ya da geç doldurmasın demiyorum, geçimimi yayıncılıktan sağlayan biri olarak yüksek gecikme ve dalgalı bağlantıdan bahsediyorum. Bu konuya yabancı insanlara bahsettiğim şey gereksiz, boş vb gelebilir ama benim yapmaktan zevk aldığım tek şey bu ve fps oyunlarında bir adamı daha görmeden ölmekten bıktım.

Hakan Bulut
Nov 15, 2020
Fibersiz ev kalmasin, port yok gibi bahaneler kalksin. BTK artik gorevini yerine getirsin ISS'ler istedikleri gibi abonelerini kullanmasin.

kadir okay
Oct 12, 2020
kaliteli bir internet geleceği yakalamamız için en önemli değerlerden bir tanesi

Osman Zeren
Aug 6, 2020
BU AMCIK İNTERNET ARTIK DÜZELSE

Arda Özdemir
Aug 6, 2020
haklılar olm bi oyun indiricez kaç gün bekliyoz mınaaa

Burak DOĞAN
Aug 3, 2020
İmzalıyorum çünkü çok pahalı

Semih AÇMAZ
May 26, 2020
Kesinlikle katılıyorum.

Ahmet ÖZYURT
May 25, 2020
Minimum 100 Mbps Download - 100 mbps Upload İstiyoruz. Ve Bunu Uygun Fiyatlarla İstiyoruz. Halen 0,33 - 0,61 Upload görüyoruz ayıptır ya.

Halil Eldem
Apr 21, 2020