Kampanya Kapatıldı

Btk'nın AKK kararını fırsata çevirmek isteyen İSS firmalarına izin vermiyoruz

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

BTK kararı sonrası, 1 mayıs'tan itibaren AKK ile ilgili tüketici lehine bazı iyileştirmeler yapılacaktı. Örneğin; gece 02 ile 08 saatleri arasında kullanılan internet adil kullanım kotası'na dahil edilmeyecekti. Ancak bu karar sonrası bazı firmalar durumu kendi lehine çevirmek için internet kullanıcılarının iradesi dışında extra ücretlendirme yapacağını duyurdu. Bu durum internet kullanıcılarının imzalamış oldukları sözleşmelere ek olarak maddi yük bindirecektir.Adaletsizliğin önüne geçmek için BTK'nın internet sağlayıcılarını uyarması ve haksız kazanç sağlamarının önüne geçmesi gerekmektedir. Bu durum, tüm internet kullanacılarını etkileyecektir. Buna hep birlikte karşı çıkmak hepimizin görevi ve hakkı olduğunu düşünüyorum.

Bugün Sefa imzanı bekliyor!

Sefa Altuntas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İNTERNETİNE SAHİP ÇIĶ Btk'nın AKK kararını fırsata çevirmek isteyen İSS firmalarına izin vermiyoruz.». Sefa ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.