İnternet Dolandırıcılığına Dur De, Mosmoda.com.tr Kapatılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2010 yılında Mosmoda.com adıyla açılan, daha sonra Mosmoda.com.tr'ye dönen site, 8 yıldır lüks markaların koleksiyonlarını satan bir platform. 2016 yılında sermayesini 8.5 milyon dolara yükselten site, bu parayı insanları dolandırarak kazanıyor. Twitter, İnstagram, Facebook gibi sayfalarda ve şikayet sitelerinde binlerce kötü yorumu olan, herkesin "dolandırıcı" dediği bir şirket olan Mosmoda,  siparişiniz olduğunda size tahmini bir teslimat tarihi verip size bir daha ASLA geri dönüş sağlamıyor. Ben, arkadaşlarım ve binlerce insan siparişler verip tonlarca mail atmamıza rağmen cevap alamadık. Üstelik aradığınızda ulaşamıyorsunuz da. Kendi deneyimlerim ve araştırmalarım sonucu insanlar aylarca, hatta yıllarca para iadesi bekliyorlar. Tahminimce bunun sebebi para üzerinden faiz kazanıp kar elde etmek. Ortada ne ürün var ne de para iadesi, ne de muhatap olabileceğimiz biri. Ticari sicillerini incelediğimizde isim sicil no ve adresleri değişiyor. Bu tarz iş yapan bir yerin kapatılmasını, para iadelerinin acilen yapılmasını ve bu dolandırıcılığa dur denmesini istiyoruz!

Bugün Beyza imzanı bekliyor!

Beyza Arduç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İnternet Dolandırıcılığına Dur De, Mosmoda.com.tr Kapatılsın!». Beyza ve imza atan diğer 125 kişiye katıl.