Başarı

İnsanlıktan çıkanları göz ardı etmeyelim!!!

Bu kampanya 28 destekçi ile değişim yarattı!

Dünya üzerinde ayrım yapmaksızın her tür canlıya yapılan işkence, saldırı, tecavüz gibi türlü olayları göz ardı etmek bir o kadar suça dahil olmaktır. Gözümüzün önünde gerçekleşmemesi demek bu tarz olayların olmadığı anlamını taşımaz. Hayvanlarla ilgili birçok yardım kampanyasına rastlamışsınızdır. Benim de bu kampanyayı başlatma amacım gördüğüm görüntü karşısında izlemekten bile rahatsız olduğum bir video ile ilgili... Kimin çektiğini ve ülkemizin hangi bölgesinde gerçekleştiğini bilmiyorum. Video da bir köpeğe tecavüz ediliyor... Eğer kişiyi tanıyan, bu olayın nerede yaşandığını bilen veya videoyu çeken kişi ulaşırsa çok daha yararlı olabilir. Ağzının payı o için verilmiş gibi görünebilir ama utanmadan "yapmış bulundum bir hata" gibi savunmalar yapması kişiyi masumlaştıramaz! Kişinin bulunması ve gerekli cezayı alması gerektiğini düşünüyorum. Hayvanlarla ilgi ceza yasalarımızda var, lütfen sizde onların sesi olun ki yapılan iğrençlik cezasız kalmasın. Onlara bu kötülükleri yapan kişilere ne yazık ki utanarak söylüyorum insan deniyor. İnsanlık bu değildir! Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin en azından insanlığımızın hakkını vermek için bize zararı olmayan bu canlılara bu kadarını borçluyuz .

Bugün Sıdıka imzanı bekliyor!

Sıdıka Karagöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İnsanlıktan çıkanları göz ardı etmeyelim!!!». Sıdıka ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.