Başarı

Bu kampanya 434 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın  Prof.Dr. Fatih Hilmioğlunun sağlık  sorunları  herkesçe  malumdur . Öte  yandan Ergenekon  davasının bir  komplo  olduğu bu  devletin  en  yetkili  ağızlarınca  dillendirilirken arada  Silivri de yatmakta  olan değerli  bir  bilim  adamının  sağlık  nedeniyle zindanda  ölüme  terk edilmesi insan  aklının alabileceği bir  durum  değildir  ,

Bende  bir tıp  doktoru olarak böyle  bir  duruma seyirci  kalamamam. Tüm  insanlık adına , bütün  insanlardan ve  sosyal  media dan imza  vererek beni  desteklemelerini  istiyorum .

Bugün GÖKHAN imzanı bekliyor!

GÖKHAN BOZDAĞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İnsanlık adına tüm vatandaşlar ve sosyal media paylaşanları: Sayın Prof.Dr.Fatih Hilmioğlu nun bir an önce serbest bırakılması için TC Cumhurbaşkanı Abdullah Gül e sunulması amacıyla bir imza kampanyasına imza vermenizi istiyorum .». GÖKHAN ve imza atan diğer 433 kişiye katıl.