Kampanya Kapatıldı

EVRİM kızımızın hayata tutunmasına destek OL!!!

Bu kampanya 823 destekçiye ulaştı

Evrim henüz 22 yaşında. Bu yıl üniversiteyi bitirdi. Heyecan ve umutla hayallerinin peşinden koşacaktı ama lösemi hayallerini elinden alıp onu hayattan koparmaya çalışıyor. 4 yıl önce lösemi (kan kanseri) teşhisi konulmuştu. Yapılan tedavilerin ardından kanseri yendi fakat 8 ay önce rutin kontrolleri sırasında kanserin tekrar nüksettiğini öğrendik. Kardeşi Umut Cayan’dan yarı uyumlu ilik nakli yapıldı ama sonuc olumsuz. 2-3 hafta içerisinde ilik nakli yapılması gerekiyor fakat henüz uygun donör bulunamadı. Evrime umut olmak, hayata tutunmasını sağlamak için en yakın kızılay’a gidip bir tüp kan vermek yeterli. "Sadece 5 dakika ayırarak bir insanın hayatını kurtarmak bir mucize bence..." diyen Evrim’in mucizesi olmak için destek olun. http://hbr.tk/UKlybN

Bugün ulaş imzanı bekliyor!

ulaş çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «insani değerleri olan herkes: EVRİM kızımızın hayata tutunmasına destek OL!!!». ulaş ve imza atan diğer 822 kişiye katıl.