Hindistanda müslümanlara zulüm dursun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Insan Haklari Dernegi ve tarafına Gül Hakan bu kampanyayı başlattı

Dünyanın her bir tarafında müslümanlar hedef alındı ve zâlimler tarafından hunharca zulmediliyorlar. Bu bölgelerden birisi de Hindistan. Orda müslümanlara akıl almaz işkenceler yapılıyor. Hatta o kadar ileri gidiyorlar ki, müslüman ailelerin evlerini, dükkanlarını basıp yıkıp yakıyorlar. Aynı şekilde kutsal mekanlarını, camiileri yıkıp yakıyorlar. Zâlimler müslümanları Sokak ortasında demir sopalarla ölesiye dövüyorlar. Hatta insanları diri diri toprağa gömüyorlar. Yani anlaşılan o ki müslümanlar için yaşanılmaz bir hale gelmiştir Hindistan. Müslümanların sayısı da orada çok az, 5% seviyelerinde olduğu için, ellerinden malesef çok birşey gelmiyor. O yüzden biz müslümanlar olarak bu zulme engel olamasak da bunu duyurmamız gerekiyor. Eğer sesimizi çıkarmasak biz de vebal altında kalırız. Müslüman olarak, insan olarak, biz de sesimizi duyuralım ve bu zulme sessiz kalmayalım! Gün birlik günü! Gün adalet günü! Rabbim yâr ve yardımcımız olsun..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.