Yemeksepetinin işletmere etik dışı yaptırımları ve yüksek komisyon tutarları

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Farklı ölçeklerde restoran işletmeleri olarak artan maliyetler ve komisyon oranları sebebi ile kar edemez hale gelirken çoğu işletme zaman içinde iflas etmekte ve kapanmaktadır. Gelir kaynağı yemek servisi veren işletmeler olan yemeksepeti.com tekel olmanın gücünü kullanarak firmalar arasında çifte standart uygulayıp ,zincir olmayan küçük işletmeleri yüksek komisyon oranları,kesintiler ve fiyatlama ile finansal olarak zor durumda bırakmakta ayrıca son kullanıcı konusunda sürekli olarak işletmelere karşı durmaktadır.

İşletme kendi haklarını savunurken sürekli olarak kapatılma tehtidi ile masa altından sopa gösteren yemeksepeti sorunlara çözüm arayan işletmelere karşı muhatap olmamakta.

Yemeksepeti.com komisyon oranları düşürülsün ve çifte standart uygulamaları herkes için eşit hale gelsin. Gerekirse sesimizi duyurmak için yemeksepeti kullanımlarını kapatalım.Unutmayalım ki biz işletme olarak olmazsak yemek siparişi verilecek bir platform da olmaz.

Bugün can imzanı bekliyor!

can dursun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@yemeksepeti.com: Yemeksepetinin işletmere etik dışı yaptırımları ve yüksek komisyon tutarları». can ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.