Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 160 destekçiye ulaştı

YAZAKİ'DEN KADIN İŞÇİLER:
ADI TACİZ VE TECAVÜZLE ANILAN MEHMET GÖĞEBAKAN DERHAL İŞTEN ATILMALIDIR!
Gemlik Yazaki'de formen olarak çalışan Mehmet Göğebakan isimli kişi derhal işten atılmalıdır.
Ekmeğimizi kazanmak için zor koşullarda Yazaki’de çalışıyoruz. Yoğun bir çalışma temposu var, baskı da cabası. Bir şekilde buna katlanıyoruz ama onurumuza bu kadar rahat oynanmasına artık izin vermeyeceğiz.
Bu kişi fabrikada “sapık Mehmet” diye anılıyor. Daha önce de mesai saatleri içinde bir arkadaşımızı öpmeye çalışarak taciz etti. Fabrika yönetimince bilinmesine rağmen işten atılmadı. Yazaki yönetimi Göğebakan’a arka çıktı. Bunun da rahatlığıyla tacizlerine devam etti. Son olarak da Yazaki Kuzuluk’ta, Gemlik’ten buraya çalışmaya giden grup içindeki bir arkadaşımıza tecavüz etmeye kalkıştı.
Bu iğrenç olayda dahi yönetim bu kişiyi kollamaya devam etti. Sadece 10 gün uzaklaştırma verdi.
Artık yeter! Yarın herhangi birimiz de bu kişinin hattında çalışmak zorunda kalabiliriz. Sürekli tedirgin, huzursuz bir şekilde mi çalışacağız?
Huzurlu bir çalışma ortamı istiyoruz. Bu kişi derhal işten atılsın!

Göğebakan'ı koruyan başta genel müdür olmak üzere yönetim kurulu istifa etsin

FEMALE WORKERS OF YAZAKI:
MEHMET GÖĞEBAKAN KNOWN FOR SEXUAL HARASSMENT AND RAPE MUST BE FIRED IMMEDIATELY

Mehmet Göğebakan who has been working as a formen in Gemlik Yazaki must be fired immediately.

We work under harsh conditions to earn out bread at Yazaki. There is an intense/hard work pace and not to mention the oppression. In one way or another we face these difficulties; but we are not going to let anyone to play with our pride.

Aforementioned person is called as “Pervert Mehmet” in the factory. Previously he harassed one of our friends by trying to kiss her within the working hours. Though he was known for the factory management, he didn’t get fired Obviously Göğebakan was supported by the Yazaki management. He goes on harassing freely. finally he attempted to rape one our friends among the group who went to work at Kuzuluk, Yazaki from Gemlik Yazaki.

Even regarding this disgusting case, the management protected this man. He got suspended from work only for ten days.
Enough is enough. Are we going to work under these conditions: constantly disturbed.

We want a peaceful working environment. Aforementioned person should be fired immediately!

The board of directors and the general manager who protects gogebakan should resign!

Bugün Metaliscisi imzanı bekliyor!

Metaliscisi Mib bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@yazaki-europe.com: Tacizci formen Mehmet Göğebakan işten atılsın! Ona arka çıkan Metin Türk istifa etsin!». Metaliscisi ve imza atan diğer 159 kişiye katıl.