Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 15 destekçi ulaştı

Değerli Üyeler:Ülkemizde milyonlarca abonenin kullandığı cep telefonu mobil hattı Türk Telekom,  Vodafone,  Turkcell.

malesef ki internette gezinir iken.  tuzaklanma kodlarla donatılmış reklamlar çıkmakta bazıları çarpı kapat opsiyonunda bazıları kendiliğinden acilmakta,  olan bu içerik servisleri sinsice wappush özelliğini kullanarak rızamız olmadan hattımıza sms yollayıp filanca siteden içerik üyeliğiniz başlatıldı şeklinde Mesaj yollayarak haksız kazança basvurmaktadîr.  Gsm Sebekeleri internet online işlemlerinde de kapatma opsiyonu bulunmamaktadir, Mobil ödemeyi kapatmakta fayda etmemektedir. Anında kesilen bakiyemizden düşen ve  faturalı hatlarda anında faturaya giren ucretlendirme sonrası Çilenin devamında önce sebekemizi arıyoruz iade edemeyiz bizim sorumluluğunuzda değil içeriklere müdahale edemiyoruz gibi her arayana farklı ve mağduriyeti gidermeyen açıklamalardan sonraki aşama  sms yollayan içerik servisini aramak buradan da ücret iadesi isteniyor ve iade edilemeyeceğini belirtiliyor toplumumuzun binbir zorlukla kazandığı evinin ailesinin rızkı olan paradan,  Hiçbir emek sarf etmeden haksız kazançlarla elimizden alıyorlar. Varsayım ile tuzağa düşürülen milyonlarca üyeyi ve kesilen ücreti düşünün!  korkunç bir haksız kazança Vatandaş olarak sessiz kalmamalıyız. Bu haksızlık yıllardır devam ediyor ve GSM şebekeleri buna bir önlem almıyor.  Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyız ve Gsm Şirketleri bizim hakkımızı korumak bizim iznimiz olmadan bu içerik servislerini hizmete açmamak gerekli önlemleri almak durumundadır.

Sayın Bakanlarimizdan ricamız: Bu durumla İlgili gsm şirketlerinin gerekli önlemleri alması. ve alamadığı durumlarda yaptırımlar uygulanması ve vatandaşın mağdur edilmemesi için gerekli düzenlemelerin yapılması adına talebimizdir

Bugün halife imzanı bekliyor!

halife y bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@sanayi.gov.tr: Gsm hatlarımızdan haksız yere içerik servislerince kesilen ucretlere dur demeliyiz». halife ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.