Canişci ajans senetleri iade et

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Özgül can işci cast ajansı haziran ayında Antalya Falez Otelde Oyunculuk seçmesi adı altında eşimi ve beni çağırdı. Karşımıza danışman diye birini oturttu. Oyunculuk görüşmesi bir anda oyunculuk kursu satışı görüşmesine döndü. Kişi başına 1300 tl den 2600 tl talep edildi. Ben ödeme gücümün olmadığını almak istemediğimi söyledim. Sözde Danışman denilen satış temsilcisi durun ben sizi büyük oyuncu Aziz Özuysal Hocamız var onunla görüştürecem neler kaçırdığınızı görün dedi. Aziz Özuysal beni ve eşimi karşısına aldı yüzleriniz tam istediğim gibi dedi. Birde bizimle dalga geçer gibi tekerleme söyletti. Ardından bana dönerek sen Tekridağ da çektiğimiz ve cast üstlendiğimiz korku filmi için çok uygunsun dedi. Seni 15 güne çağırırım sete ve oynamaya başlarsın ama oraya gelebilmen için ajansın hizmet alımı sözleşmesini imzalaman lazım dedi. Biz de bu insanlara inanarak 100 tl peşin ödeme yaptık eşim 100 tl peşin 1200 tl lik senet ben ise 800 tl senet imzaladım. Danışman denilen adam sizi 20 gün sonra kursa çağıracağız telefonla haber edileceksiniz dedi. Sonra 4 kare resmimizi çektiler ve 15 saniyelik video çekimimizi yapıp gönderdiler. Üzerinden 8 ay geçmesine rağmen ne kursa çağırdılar ne de bir oyunculuk ne de bir figüranlık için aradılar. 8 ay sonra bize senet imzaladın öde diye aradılar. Bende hizmet almadığım bir şeyi nasıl ödeyeyim dediğimde biz bilmeyiz imzaladın ödeyeceksin diyerek çıktılar. Ben facebook ve instigram hesaplarına yorum yaptım sadece ben değil 350 kişiden fazla kişiyi bu şekilde dolandırmışlar. Çoğu kişi mesaj bana mağduruz diyerek mesaj attı. Sesimizin duyulması için bu imza kampanyasını açıyorum. Hizmet almadığımız ve hayallerimizle oynanarak bize imzalatılan senetlerimiz ajans iade etsin. Veya bu kuruluşa devlet el koysun vatandaşın mağduriyetini gidersin. Bu kampanyayı imzalayarak lütfen bizi destekleyin.

Bugün serhat imzanı bekliyor!

serhat SEZGİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@ozgulcanisci.com: Canişci ajans senetleri iade et». serhat ve imza atan diğer 71 kişiye katıl.