Kampanya Kapatıldı

Sinir bozan üslupsuz çalışanlar iş hayatından artık elenmeli

Bu kampanya 9 destekçiye ulaştı

Hepimizin bir gün mutlaka kavga ettiği, tartıştığı ve bundan dolayı da sinirini had safhada bozduğu başka iş yeri çalışanları olmuştur. Mağazalarda yardımcı olan tezgahtarlar, görevliler gibi... Hani müşteri daima haklıdır ya(!) onu bir türlü anlayamaz karşı taraf. Ekmek yediği kaba pisler derler ya onun gibi bir şey yaşanmıştır. Bu yazdıklarımdan mütevellit artık üslupsuz görevlilerin iş hayatından elenme vakti geldi. Bu yazdıklarım garip gelebilir ama bunlar sinir bozucu gerçekler. Bunca zaman göz ardı edip takmamazlık ettik belki ama hizmet aldığımız kurumsal sektörlerin adlarını eğitimsiz,torpilli çalışanlardan arındırma vakti geldi. Kendi yaşadığım milyonlarca sinir bozucu durumdan birini ele almaya karar vererek Armada Otohamam çalışanı Selçuk isimli müdürün işte çıkarılmasını talep ediyorum.

Bugün Degisim imzanı bekliyor!

Degisim Vakti bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@otohamam.com: Sinir bozan üslupsuz çalışanlar iş hayatından artık elenmeli». Degisim ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.