Leave Dalyan Market Where It Is (Dalyan Pazar Yeri Değişmesin)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Leave the market where it is!

Why ?

1) It creates a commercial and social heart to the town where local people and people from many nations can mix with each other and promote harmony which will benefit Dalyan tourism.

2) It draws people into town who would then go onto visit restaurants, shops, boat trips and stay in town longer so increasing the flow of money into the Dalyan commercial enterprises.

3) It protects Dalyans image as a fun place to visit .
The central market has been filmed and photographed thousands of times and the images have been sent around the world as another delightful aspect of this wonderful town.
It works!
Dalyan and its responsible town council have been very wise to keep it central so that stall holders and visitors can enjoy the unique mix of a superb market right in the heart of a picturesque town with so many iconic images that promote the enjoyable atmosphere of vacation and commerce mixing in harmony.

4) Dalyan commercial leaders and responsible councillors would be wise to consider the value of the market remaining central to retain and enhance the amount of people visiting Dalyan centre in non peak and out of season periods .
The market stall business's bring energy and purpose to the Dalyan centre when Dalyan needs visitors and revenue the most.

In summary keep it central as it will generate more money for Dalyan by attracting more people than if moved.

------------------------------------------------------------------------------------------

Pazar yeri taşınmasın!

Neden?

1) Pazar mevcut yerinde Dalyan için ticari ve sosyal merkez görevi görmektedir. Yerli ve yabancı misafirlerle yerel halkın kaynaşması Dalyan turizmini güçlendirmektedir.

2) Dalyan pazarını ziyaret edenler, şehir merkezindeki diğer esnaflardan alışveriş etmekte, turlara katılmakta, merkezde daha fazla vakit geçirerek ticari canlılık yaratmaktadırlar.

3) Pazar yeri Dalyan'ı ziyaret edenler için başlı başına bir keyif kaynağıdır.

Pazar yeri binlerce defa video ve fotoğraflanmış, bunlar dünyanın dört bir yanında bu harika beldede geçirilen keyifli anılar olarak paylaşılmıştır.

Ve işe yaramıştır!

Dalyan pazarını merkezde kurarak çok isabetli karar veren yetkililer, bu sayede esnaf ve ziyaretçilerin kaynaştığı, Dalyan'ın doğal güzelliklerine güzellik katan, ticari ve turistik bir harmoni gerçekleştirmişlerdir.

4) Dalyan pazarının merkezde kalması, yine yöneticilerin isabetli kararı olacaktır. Böylece hem turizm ve ticaret harmanlanacak, hem de sezon dışı dönemlerde de insanların şehir merkezini ziyaret ederek pazar ve bölge esnafının desteklenmesi sağlanacaktır.

Özetle, Dalyan pazarının mevcut merkezi lokasyonu, bahsi geçen yeni pazar yerinden çok daha uygundur ve taşınması doğru olmayacaktır.

Bugün Volkan Hacıgümüş - Mustafa Selçuk imzanı bekliyor!

Volkan Hacıgümüş - Mustafa Selçuk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@ortaca.bel.tr: Leave Dalyan Market Where It Is (Dalyan Pazar Yeri Değişmesin)». Volkan Hacıgümüş - Mustafa Selçuk ve imza atan diğer 478 kişiye katıl.